REVIEWS AUTOMATISCH VERZAMELDOurMission

Onze missie is om zorgverleners te helpen bij het laten groeien van hun praktijk door structureel online reviews te verzamelen op betrouwbare en veel gebruikte websites, zonder dat zij hier zelf iets voor te hoeven doen.


Als praktijkhouder of praktijkmanager bent u vaak druk met van alles rondom de behandeling van uw patiënten. Maar daarna komt ook nog een belangrijk moment: hoe heeft uw patiënt de behandeling ervaren? Hierbij gaat het natuurlijk veel verder dan de tijd die de behandeling duurde. Het begint al bij het maken van de afspraak. Daarna de aankomst bij de praktijk. Was u goed bereikbaar, kon er geparkeerd worden. Hoe was de ontvangst? Was de wachttijd lang en zo ja, werd deze nog aangenamer gemaakt met een wachtkamerbeeldscherm, tijdschriften of zelfs een kopje koffie? U ziet het al: er zijn enorm veel elementen die bepalen hoe uw patiënt u gaat beoordelen. Met ReviewCollect worden alle patiënten die zijn afbehandeld, automatisch gevraagd om een review achter te laten van de behandeling. Dit kan steeds een andere website zijn, maar u kunt ook kiezen voor één vaste website. De uitnodiging kan per e-mail, per whatsapp of allebei. De bereidheid van patiënten om een review achter te laten is ongeveer 5-10%, dus u krijgt met ReviewCollect al heel snel een duidelijk beeld van de sterkte punten van uw praktijk en de kansen die u kunt benutten om nog beter te worden.

STEL UW VRAAG

Als u geïnteresseerd bent in wat ReviewCollect voor uw praktijk kan betekenen, vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.


ReviewCollect

085 - 0600639

image info@review-collect.nl

image Whatsapp

Onze algemene voorwaarden

image

Reviewplatforms en partners

OurPartners